|
Wersja bez płyty |
| Autor |
Wiadomość |
voov
Początkujący pisarz
|
Wysłany: 2019-07-18, 12:08 Wersja bez płyty
|
|
|
Czy jest może jakiś sposób albo patch no-cd, który pozwoliłby na odpalenie gry bez płyty? Z jakiekoś powodu pomimo zamontowania pobranego z wrzuconego na tym forum linku obrazu płyty wciaż widze na ekranie prośbę o włożenie cd2, a co za tym idzie nie mogę uruchomić gry.
Dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
Piterpl
Doświadczony pisacz
|
Wysłany: 2019-07-18, 12:37
|
|
|
Normalnie Evil wymaga by CD2 był na literze z której instalowało się grę.
Można to zmienić w rejestrze ręcznie lub Addon ma opcję która bierze pliki z głównego folderu gry (tylko trzeba przenieść speech.res z CD2 do folderu res w grze) |
|
|
|
 |
voov
Początkujący pisarz
|
Wysłany: 2019-07-18, 12:47
|
|
|
Udało mi się uruchomić grę przez mieszając w rejestrze. Kolejny problem pojawia się po zainstalowniu i uruchomieniu moda Classic Mod.
Jakoś sekunde po wczytaniu mapy miasta (na każdej mapie) w swieżo stworzonej postaci moja postać dosłownie znika, gra wciaż jest aktywna, moge klikać po NPCach, ale kliknięcie w opcje dialogowe skutkuje niczym. Ktoś miał już może taki problem? Co powinienem zrobić?
EDIT:
po kliknięciu tyldy w momencie gdy postać zbuguje mi się w mieście widzę tylko informację "Plugin error, please restart game". Oczywiście restartowanie nic nie zmienia i błąd nadal występuje. |
| Ostatnio zmieniony przez voov 2019-07-18, 12:53, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Piterpl
Doświadczony pisacz
|
Wysłany: 2019-07-18, 19:24
|
|
|
"Mody - przeróbki standardowej wersji gry, do działania wymagany Add-On i czasami EI Plugin"
EI Plugin zainstalowany? |
|
|
|
 |
voov
Początkujący pisarz
|
Wysłany: 2019-07-18, 20:50
|
|
|
Nie.
Po zainstalowaniu problem zniknął i wszystko wydaje się działać poprawnie.
Wielkie dzięki za pomoc! |
|
|
|
 |
|
|